17 Ιαν 2010

Εορτασμός Εαρινής ΙσημερίαςΗ Λατρευτική κοινότητα Λάβρυς θα εορτάσει όπως κάθε χρόνο την Εαρινή ισημερία (Κυριακή 21/03/2010) στους ιερούς μας τόπους στην Πελοπόννησο.
Σας προσκαλούμε όχι μόνο να εορτάσετε μαζί μας την ισημερία αλλά να συμμετέχετε σε ένα βιωματικό τριήμερο αφιερωμένο στην ελληνική λατρεία.
Για τον λόγο αυτό σκοπεύουμε να οργανώσουμε διήμερη διαμονή στην ιερή Πελοπόννησο όπου θα ασχοληθούμε με:
  • Πρακτική ελληνική λατρεία
  • Βασικές ασκήσεις και πρακτικές
  • Θεματολογικές συζητήσεις σε συγκεκριμένους τομείς που άπτονται της λατρείας
  • Κοινά δείπνα και ψυχαγωγία με συζήσεις, μουσική και ανταλλαγή απόψεων
Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να πάρουν μια ημέρα άδεια από την εργασία τους (Παρασκευή 19/03) ώστε να ξεκινήσουμε το πρωί μαζί είτε να έλθουν κατευθείαν το βράδυ στον χώρο διαμονής.
Η κατοχή αυτοκινήτου/μοτοσυκλέτας είναι απαραίτητη καθώς η μετακίνηση θα γίνει με ΙΧ οχήματα. Ο χώρος διαμονής θα είναι ξενοδοχειακό συγκρότημα κατοικιών στην κεντρική Πελοπόννησο και η επιστροφή θα αρχίσει την Κυριακή μετά την τέλεση των εορτασμών για την Εαρινή ισημερία.
Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου έτσι ώστε να επιλεγεί ο καλύτερος δυνατόν τόπος διαμονής και να επιτύχουμε καλές τιμές διαμονής.
Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας στη φόρμα επικοινωνίας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: