2 Οκτ 2011

Τελευταία νέα - Προσθήκες στην Βιβλιοθήκη της Κοινότητας, Ομάδα στο facebook

Βιβλιοθήκη της Κοινότητας
14 σημαντικά βιβλία προστέθηκαν στην βιβλιοθήκη της κοινότητας τα οποία μπορείτε να δείτε στους καταλόγους δεξιά η απευθείας εδώ.

Η Λατρευτική κοινότητα Λάβρυς ζητάει και την βοήθεια σας για να εμπλουτίσουμε την βιβλιοθήκη μας. Μπορείτε να συνεισφέρετε
  • είτε παραχωρώντας κάποιο βιβλίο σχετικό με την Ελληνική λατρευτική παράδοση που δεν έχουμε, 
  • είτε αγοράζοντας ένα από αυτά που βρίσκονται σε αναμονή στην λίστα αγορών μας εδώ
  • Επίσης αν θέλετε να αγοράσετε για προσωπική χρήση κάποιο απο αυτά που έχουμε στην βιβλιοθήκη μας (τα αγγλόφωνα) μπορείτε να το κάνετε μέσω των εικονιδίων δεξιά και του amazon έτσι ώστε ένα μικρό ποσοστό επί της τιμής αγοράς να πιστωθεί στον λογαριασμό της κοινότητας για μελλοντικές αγορές. 

Ομάδα στο Facebook
Μετά την αναγκαστική αλλαγή στις ομάδες του Facebook, η εκεί ομάδα της κοινότητας αναβαθμίστηκε σε χώρο ενημέρωσης, συζητήσεων και οργάνωσης όπου μπορείτε ενεργά να συμμετέχετε. Εκεί εκτός απο τα κείμενα της κοινότητας από την κεντρική σελίδα έχουμε ξεκινήσει την ανάρτηση και άλλων κειμένων που σχετίζονται με τους σκοπούς της κοινότητας


Πρόγραμμα τελετών – Ηλιοδίτες
Με μια μικρή καθυστέρηση λόγω εκδηλώσεων τρίτων αυτή την εβδομάδα τις οποίες στήριζε η κοινότητα το πρόγραμμα των φθινοπωρινών Ηλιοδιτών και των άλλων εκδηλώσεων θα αναρτηθεί εντός εβδομάδος. Όπως πάντα μπορείτε να έχετε και άμεση ενημέρωση από το google calendar της κοινότητας το οποίο εμφανίζεται δεξιά στην σελίδα και το οποίο μπορείτε να εισάγετε στον λογαριασμό σας google.

Δεν υπάρχουν σχόλια: