16 Νοε 2014

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !



Η Λατρευτική κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ έχοντας ιδρυτικά μέλη με πολλά χρόνια στην «πρώτη γραμμή» για την αναζωπύρωση του Ελληνισμού και έχοντας πλήρη επίγνωση της απέραντης «καφρίλας» και ανεπάρκειας που υφέρπει στην νεοελληνική κοινωνία έχει συνειδητά επιλέξει να μην ασχολείται καθόλου και να μην συμμετέχει ακόμα και όταν με το ζόρι προσπαθούν να την σύρουν σε τέτοιες καταστάσεις.  Πρόσφατα γράψαμε για άλλη ύποπτη επίθεση ενάντια στη κοινότητα: «καθώς φαίνεται κάποιοι θεωρούν την μη ενασχόλησή μας με την «καφρίλα» ως αδυναμία απάντησης»,


Δυστυχώς όμως, λόγω της κατάπτυστης επίθεσης συκοφάντησης που συνεχίζουμε να δεχόμαστε από τον κ. Ρασσιά και ορισμένους πρόθυμους παρατρεχάμενούς του, και ειδικά μετά από τις πρόσφατες και εξωφρενικές  συκοφαντίες και ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον της Λατρευτικής κοινότητας ΛΑΒΡΥΣ,


χρειάζεται μια σχετική απάντηση και μία γενική ενημέρωση για να βάλουμε κάποια πράγματα στη σωστή τους θέση, αποφεύγοντας βέβαια την καταφυγή σε ύβρεις, συκοφαντίες, αφορισμούς, και «προβοκάτσιες», πρακτικές στις οποίες κατά κόρον εξασκείται ο ίδιος (επιδεικνύοντας πόσο καλά κατέχει την ...Αρετή και τον ...Στωικισμό) και χωρίς επίσης να ισχυριζόμαστε ότι θέλει να χτυπήσει την όποια «ηγεσία» πόσο μάλλον την ίδια την θρησκεία μας, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει για τον εαυτό του, αφού δεν συμμεριζόμαστε συνωμοσιολογίες, «τεχνικές πολέμου» και …psyops (τι άλλο θ’ ακούσουμε…).


Εμείς λοιπόν η «τσογλανοπαρέα», η «δράκα», η «φράξια» οι «φεστιβαλιστές», «αρχαιογκαγκά», το «νέο φρούτο της λατρευτικής κοινότητας», οι «σαλτιμπάγκοι» και άλλα πολλά χαριτωμένα με τα οποία μας έχει κατά καιρούς χαρακτηρίσει, τα τελευταία 7 χρόνια ο κ. Ρασσιάς, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από κλώνους, ψεύτικα προφίλ, προβοκάτσιες, αμφισημίες, και μικρόψυχα «μπανεράκια», απαντούμε σχετικά και ενημερώνουμε:


Σχετικά με τις πολύ πρόσφατες συκοφαντικές κατηγορίες:


σε άλλες συνθήκες απλώς θα μειδιούσαμε με αυτές τις αστειότητες, εδώ όμως λυπούμαστε πραγματικά που ο κ. Ρασσιάς έχει ξεπέσει τόσο χαμηλά και προσπαθεί με τέτοιου επιπέδου μεθοδεύσεις, που θυμίζουν μεσαίωνα, να μας συκοφαντήσει, διότι δείχνει όχι μόνο ανικανότητα ανθρώπου να αντιμετωπίζει ψύχραιμα σημαντικά θέματα αλλά και τα προβλήματα που δυνητικά μπορεί να δημιουργηθούν στην αναζωπύρωση του Ελληνισμού και την νομική του αναγνώριση από τέτοιες ενέργειες.  Οψόμεθα...



Ενημερώνουμε γενικά κάθε ενδιαφερόμενο:


με αρκετή (μα αρκετή) αυτοσυγκράτηση  7 χρόνων δεν είχαμε ασχοληθεί ποτέ μέχρι τώρα αρνητικά με τον  κ. Ρασσιά, ούτε με το ΥΣΕΕ του, παρά τις πάμπολλες προκλήσεις, εν αντιθέσει με τον ίδιο που με κάθε ευκαιρία προσπαθούσε, τουλάχιστον, να μας υποβιβάσει, συκοφαντήσει (όπως κάνει σε όλους όσους δεν τον «προσκυνούν» ή τον «αμφισβητούν») και άλλα συναφή σύμφωνα με την «παραλλαγή» της Αρετής που κατέχει.


Θέλουμε λοιπόν να υπενθυμίσουμε πως αν δεν υπήρχε αυτή η «τσογλανοπαρέα» κτλ. σήμερα πιθανότατα να μην υπήρχε μεγάλο μέρος του θετικού έργου του ΥΣΕΕ ή και χειροτέρα... Διότι, στην δύσκολη καμπή του ΥΣΕΕ, έχοντας ο ίδιος κ. Ρασσιάς ουσιαστικά «παραδώσει τα όπλα», ήταν αυτή η «τσογλανοπαρέα» κτλ., η οποία με πολύ τρέξιμο, κόπο και ενθουσιασμό οργάνωνε και πραγματοποιούσε όλες τις δράσεις. Ήταν αυτή η «τσογλανοπαρέα» κτλ.  που το «ανέστησε» και κατάφερε εκείνη την δύσκολη εποχή το ΥΣΕΕ να φύγει από την εσωστρέφεια και την δυσμενή του κατάσταση και να κάνει τα μεγάλα άλματα  - στα οποία συνεχίζει να βασίζει το μεγαλύτερο μέρος του έργου του, ενώ ταυτόχρονα βρίζει, συκοφαντεί και διαβάλει αυτούς που το πραγματοποίησαν.

Τότε που δεν είχε «εμφανιστεί» ακόμη αυτή η «μυστική αδελφότητα Εθνικών» αλλά ήταν αυτή η «τσογλανοπαρέα», η οποία με εστίαση στα θρησκευτικά λατρευτικά ζητήματα (την ώρα που άλλοι ασχολούνταν μονίμως μ’ ένα στείρο αντιχριστιανισμό, με προώθηση αθεϊστικών απόψεων ή ασχέτων πολιτικών), δημιούργησε την «Δελφύς» (την ιερατική ομάδα του ΥΣΕΕ)  για να αναφέρουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και άρχισε να οργανώνει τις ιεροπραξίες. Τότε, λοιπόν, που αυτή η «τσογλανοπαρέα» κτλ. έβλεπε αγνούς σκοπούς στο ΥΣΕΕ χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι «καραδοκούσε στη γωνία»...


Αλλά ακόμα και πρόσφατα, όταν με κάθε καλή διάθεση και έχοντας πάντα σαν πυξίδα των πράξεων μας το καλύτερο για την θρησκεία μας καλέσαμε εν όψει του νέου νομοσχέδιου του κράτους περί θρησκευτικών κοινοτήτων, για ενημέρωση και πιθανό συντονισμό όλους τους άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα σχετικά, ανεξάρτητα από τις οποίες διαφωνίες μας αποδείξαμε πως δεν επιδιώκουμε την στείρα αντιπαλότητα με κανέναν. Δεν περιμέναμε βέβαια πως ήδη από την επόμενη ημέρα θα ξεκινούσε άλλος ένας κύκλος διαβολών, πολέμου και προσπαθειών υποβάθμισής μας την ώρα που οι καιροί καλούν για την μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, συσπείρωση και συνεννόηση.


Εφόσον λοιπόν δεν υπάρχει η ίδια διάθεση από όλους, ας ασχοληθεί επιτέλους, με το όποιο έργο του, και να πάψει να νομίζει ο κ. Ρασσιάς ότι όλα γυρίζουν γύρω από τον ίδιο και το ΥΣΕΕ και να καταλάβει ότι ο Ελληνισμός, που δεν είναι τσιφλίκι κανενός, μπορεί και χωρίς αυτόν, για να μην «αγχώνεται» και καταφεύγει σε σπασμωδικές, αψυχολόγητες, και εν πολλοίς αντίθετες με αυτά που διαφημίζει, σε όσους δεν τον ξέρουν, ενέργειες.


Επίσης δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμία πρόθεση να ασχοληθούμε ποτέ ξανά με τον κ. Ρασσιά εφόσον πάψει να μας συκοφαντεί -  και επιτέλους ασχοληθεί με κάτι θετικό και ουσιαστικό, πέραν της προπαγάνδας, τους ψυχολογικούς πολέμους, τις μεθοδολογίες διάλυσης οργανώσεων, και ξεπεράσει την μανία καταδίωξης.


Επίσης θεωρούμε,


πως είναι δικαίωμά μας να μην δεχόμαστε να είμαστε μέρος σε καμία οργάνωση στηριζόμενη σε μασονικού τύπου πρακτικές και μεσσιανική προσωπολατρική ιδεολογία, καθώς θεωρούμε τέτοιες πρακτικές και ιδεολογίες ως απόλυτα ξένες προς την Ελληνική παράδοση,


πως δεν θέλουμε να στήσουμε σε σαθρά θεμέλια, με φανταστικές επινοήσεις που μόνο σκοπό έχουν την δημιουργία σεκταριστικής προσωπολατρικής «ελίτ», το έργο μας για την αναζωπύρωση του Ελληνισμού και της Ελληνικής Θρησκείας, καθώς αυτή πρέπει να είναι κτήμα όλων των Ελλήνων και όχι προσωποκεντρικά οργανωμένων «μυστικών εταιρειών», και τεκτονικής συλλήψεως οργανωτικών/μυητικών πρακτικών.


Στην τελική, είναι εμφανές σε κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο, πως η δημιουργία τέτοιου κλίματος, αναπαράγοντας τις προπαγανδιστικές πρακτικές, των ολοκληρωτικών συστημάτων του προηγούμενου αιώνα, δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση τον Ελληνισμό, την Ελληνική θρησκεία. Ίσα, ίσα που έχει αποτελέσει για πάρα πολλά χρόνια τροχοπέδη για να μην γίνεται η πρόοδος που θα έπρεπε, το αίτιο για να απογοητεύονται άνθρωποι και να χάνουν την πίστη τους στον σκοπό, μόνο και μόνο για να τρέφονται κάποια υπερεγώ που προτιμούν να κατέχουν παρά να είναι.


Γι’ αυτούς τους λόγους εξάλλου δημιουργήθηκε η Λατρευτική κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα εστίασης στον πραγματικό σκοπό, παράγοντας ουσιαστικό έργο χωρίς να αναλωνόμαστε σε όλα τα παραπάνω.


Σας υπομείναμε, σας ανεχτήκαμε αλλά μην νομίζετε ότι θα σας υπομείνουμε και θα σας ανεχτούμε άλλο, όταν συνεχίζετε με τις πρακτικές σας να βλάπτετε όχι εμάς προσωπικά αλλά το όραμά μας και το όραμα όλων των Ελλήνων για την Ελληνική θρησκεία.
7 χρόνια υπομονής είναι αρκετά!


Λατρευτική κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: